Serdar Ortaç'ın samimi itirafı! Bir daha dünyaya gelsem.. | intHaber.com

SON DAKİKA

intHaber.com

Serdar Ortaç’ın samimi itirafı! Bir daha dünyaya gelsem..

ABONE OL
Serdar Ortaç’ın samimi itirafı! Bir daha dünyaya gelsem..
Bu haber 29 Eylül 2020 - 17:14 'de eklendi

Serdar Ortaç, kumarın hayatındaki en büyük hata olduğu belirterek, “Bir daha dünyaya gelsem yapmayacağım tek şeydir kumar oynamak olur. Maddi olarak zaten her şeyini senden alıyor, manevi olarak da çok fazla etkiliyor” dedi.

Özel bir YouTube programına katılan Serdar Ortaç, kariyeri ve özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte, o açıklamaların satırbaşları:

“Hastalık olmasaydı aslında 30 yaşında gibi hissederdim. Hastalık beni çok yoruyor. MS öyle bir hastalık. Ayağına inme inmiş gibi bir anda ayağın yok oluyor. Onunla yaşamayı öğreniyorsun. Hatta Karabiber’i yaptığımdan beri bu hastalık benimle birlikteymiş. Ben hastalığı ilk olarak Mamak Askeri Cezaevi’nde fark ettim. Doktora gözüm kapalı bir şey göremiyorum diyorum ama bana inanmıyorlar. Beraat ettikten sonra başka bir doktora gittim. O dönem farklı tanılar konuldu ama meğer MS hastalığı 1998’de başlamış, yıl 2008 ve ben hala taş gibiydim.

‘SAĞLIKLI HALİMİ DÜŞÜNMEMEYİ ÖĞRETTİ HASTALIK’


Hastalığımdan hala haberim yok ve evlenmeye karar vermiştim. Tabii bu hastalık kendine atak yapacak zaman arıyor. Evlendiğim gün her şey çok güzel, müthiş bir düğün töreni, dünya para, davetliler, şahane kostümler, karım ve ben… Merdivenlerden iniyorum sol ayak aniden işlevini yitirdi. Arkadaşlarım kollarıma girerek beni nikah masasına oturttu. İmzayı attık, sarıldık, öpüştük. Otele döndük ve eşim bana ‘Bu normal değil Serdar, bu gece hemen uyu, sabah ilk işimiz hastaneye gitmek olacak’ dedi. Hastalığı bu şekilde öğrendik. Sonrasında sağlıklı halimi düşünmemeyi öğretti bu hastalık.”

‘KUMAR HAYATTA YAPTIĞIM EN BÜYÜK HATADIR’


Benim hayatımda bilgisayar önemliydi ve çok seviyordum onunla uğraşmayı. Sonra o renkli makinaları gördüm gittiğim bir konserde ve çok hoşuma gitti. Üç tane armut yan yana geliyor ve karşılığında para kazanıyorsun. Bir baktım çok zevkli ve devam ettim. Bu hayatta yaptığım en büyük hatadır. Bir daha dünyaya gelsem yapmayacağım tek şeydir kumar oynamak olur. Maddi olarak zaten her şeyini senden alıyor, manevi olarak da çok fazla etkiliyor. Sanki oradan kazanacağım parayla hayatımı idame ettirecektim, kaldı ki her şeyin en iyisine sahip olan bir Serdar Ortaç vardı.

‘CHLOE İLE ANLAŞARAK BOŞANDIK’


Eski eşimi çok sevmiştim gerçekten yoksa neden 43 yaşında evleneyim ki. Mesela onun hakkında ‘Türkiye’ye adapte olmadı’ diyorlar ama oldu, üstüne Türkçeyi bile öğrendi. Çocuk yapmadı diyorlar, bu aramızda bir problem değildi. Sadece yaşı küçüktü. Ben de 20 yaşındayken hayatı görmek isterdim. O hiç hayatı görmedi, benimle gördü ve tanıdı. Ben nasıl hayatın her şeyini ezberledim. Onun da ezberlemeye hakkı vardı. Belki biraz daha bireysel yaşasaydı, belki 25’li yaşlarda benimle olsaydı boşanmazdık. Anlaşarak ayrıldık ve bu durumu kendi içimde olgunlukla karşıladım, şimdi de ev bana kaldı diyorum. Ben bir daha aşık olacağımı da sanmıyorum. Bu zamana kadar hayatıma giren kadınlar mutlu olsunlar diye yaptığım erkeklik yeter. Bir daha bir tane daha fazla bence artık, biraz da kendime zaman ayırmak istiyorum.”

Serdar Ortaç Kim?

Serdar Ortaç Biyografisi

16 Şubat 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu.

İlk öğretimini Kocamustafapasa’da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi’nde tamamladı.Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi.Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı.Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

1993 senesinde İstanbul’da özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı.

Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklgüne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

1994 yılında ilk albümü “Aşk İçin-Karabiberim” ile müzik dünyasına merhaba dedi.

1996’da ikinci albümü olan Yaz yağmuru’nu yaptı.Bu albümün tamamını ispanyolca seslendirerek Meksikada bir albüm yaptı.

Albümün açılış parçası olan “Ben Adam Olmam”ın İspanyolca versiyonu “Loco Para Amar” Meksika radyolarında da çalındı. Daha sonra Türkiye’de de bu albümü , İspanyolca bir single olarak hazırladı.

3. Albümü olan GECELERİN ADAMI, 1998 senesinde piyasaya çıktı.
4. Albüm calısması BILSEMKI 2000 senesinde çıktı.
5. Albümü OKYANUS oldu.2002 senesinde piyasaya çıktı.
6. Albüm BENİ UNUT/ÇAKRA 2004 senesinde satışa sunuldu.

2001 yılında daha önce Sibel Can’ın seslendirdiği “Padişah”adlı şarkısı koca bir sene boyunca yılın en sevilen şarkısı oldu. Bu bestesi ile “Milliyet Yılın Şarkısı” ödülünü aldı.

2005’in ilk haftasında “Bu Şarkılar Kimin İçin” adlı Mavi Ağaç Yayıncılık’ dan yayımlanan ilk kitabıyla hayranlarının karşısına çıkan Serdar Ortaç, aynı yıl “Kral TV Video Müzik Ödülleri”nde hem “En Çok Albüm Satan Sanatçı” hem de “En İyi Pop Erkek Sanatçı” kategorilerinde iki ödüle birden layık görüldü.

Beste fabrikası olarak anılan Serdar Ortaç, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce konser verdi. Ortaç’ın şarkıları her zaman en sevilen şarkılar arasında yer aldı.

Serdar Ortaç, 1999 yılında askerlikten kurtulmak için hile yaptığı iddiasıyla on yıla kadar ağır hapisle yargılandı ve 54 gün Mamak Askeri Cezaevi’nde hapis yattı.

Çapkınlıklarıyla ünlü ve aşk defterleri oldukça kabarık olan Serdar Ortaç, Banu Öztürk, Selin Toktay, Müge gibi birçok isimle birlikte oldu.

KRAL TV Müzik Ödülleri töreninde Serdar Ortaç’ı tuvalet koridorunda; MGD gecesinde Ahmet Kaya’ya sergilediği tutum nedeniyle yumruklayarak iki dişini kıran müzisyen Cafer Arat, kasten yaralama ve tehdit suçlarından toplam 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ortaç, 2014 yılında Litvanya asıllı manken Chloe Loughnan ile dünya evine girdi.

Diskografi
Aşk İçin (1994)
Yaz Yağmuru (1996)
Gecelerin Adamı (1998)
Bilsem ki (1999)
Asrın Hatası(2000)
Okyanus (2002)
Çakra (2004)
Mesafe (2006)
Nefes (2008)
Kara Kedi (2010)
Ray (2012)
Bana Göre Aşk (2014)
Çek Elini Kalbimden (2015)
Serdar Bizi Diskoya Götür (2015)
Gıybet (2016)

Ödülleri
1994 Kral tv Video Müzik Ödülleri – En iyi çıkış yapan sanatçı
1997 Milliyet Yılın En Sevilen Şarkısı – Padişah
1999 Hürriyet Altın Kelebek – Yılın en başarılı sanatçısı.
2000 Kral tv Video Müzik Ödülleri – Pop Müzik en iyi erkek sanatçı
2003 Radyo ve TV Oscarları – En iyi Show Programı : Serdar Ortaç’la Hep Beraber
2005 Kral TV Video Müzik Ödülleri Pop Müzik En İyi Erkek Sanatçı
2006 Kral TV Video Müzik Ödülleri Yılın Klibi “Gitme”
Altın Kelebek Ödülü Pop Müzik En İyi Erkek Sanatçı -Yılın Şarkısı “Dansöz”
2007 MÜ-YAP Müzik Ödülleri Yılın En Çok Satan Albümü “Mesafe”
2009 Altın Kelebek En İyi Pop Erkek Ödülü
Kral TV Video Müzik Ödülleri Pop Müzik En İyi Erkek Sanatçı -Dijital Satış Diamond Ödülü
2010 Kral TV Video Müzik Ödülleri Kral Tv&Kral FM Özel Ödülü-Radyolarda En Çok Çalınan Sanatçı
2011 Balkanika TV – Balkan ödülleri Yılın En İyi Erkek Sanatçısı Ödülü
2012 Kral TV Video Müzik Ödülleri Radyolarda En Çok Çalınan Sanatçı
Balkanika TV – Balkan ödülleri Yılın En İyi Erkek Sanatçısı Ödülü -Yılın Projesi Ödü

ABONE OL
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER