19:42 - 21 Nisan 2021 Çarşamba Hava durumu açıklandı, Bölgelerimizin Son durumu!
18:44 - 30 Nisan 2021 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu açıklandı
16:05 - Berna Tan yeni klibinde Jennifer Lopez’in kostümünü giydi!
14:44 - Hesaplara bloke konuluyor! Borcu olanlara duyurulur!
14:29 - Rekabet Kurumu, 32 firmaya soruşturma açtı! Liste haberimizde
10:16 - Evde bakım yardımı o tarihe kadar Uzatıldı!
09:54 - Sur Yapı Antalya projesinde teslim süreci sürüyor
09:42 - 20 Nisan Salı 2021 Bankalar ve serbest piyasa’da Tam,Gram ve Çeyrek Altın fiyatları
09:34 - 20 Nisan 2021 Salı Ekonomi’de Döviz piyasası, Döviz güne nasıl başladı
09:00 - 20 nisan 2021 Salı Türkiye günlük Fındık fiyatları, Fındık bugüne nasıl başladı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, HaberTürk TV’de Kübra Par’ın Açık ve Net programında Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya ile Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtladı.
“Okullar tamamen kapanacak mı?” sorusu sorulan Bakan Selçuk, “2 Mart’tan itibaren yerinde karar dönemine geçilmişti. Valilikler tedbirlerini iller seviyesinde alıyor. 9 il hariç ortaokul ve liseler eğitim öğretimde bir kapanma söz konusu oldu. Yalova, Eskişehir gibi ilkokullarda da kapanma oldu. İller kendi durumunu dikkate alarak ona göre karar verme sürecini hayata geçiriyorlar. Önümüzdeki süreç elbette Kabine toplantılarında sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında tümüyle değerlendiriliyor. Durumun Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’yla değerlendiriliyor. Önümüzdeki hafta da bu tür değerlendirme Cumhurbaşkanımızın başkanlığında hayata geçecek.” yanıtını verdi.
“Gönlünüzden, aklınızdan geçen nedir” sorusuna da yanıt veren Selçuk, “Bizler okulların hep açık olmasını isteriz. Ama önce sağlık dediğimizde Türkiye dünyada en çok okul kapatan 4. ülke. Bu bize şunu gösteriyor, Türkiye çok kontrollü gidiyor. Önümüzdeki süreçte vakaların artmasını toplamsal olarak değerlendirdiğinizde elbette bazı kararlar çıkabilir. Ama bizim gönlümüz okulların açık olması.” ifadelerini kullandı.