11:30 - Yıldız Futbolcu Edin Visca’nın peşine düştüler!
11:20 - 26 Ocak 2021 Salı Ekonomi’de Döviz piyasası, Döviz güne nasıl başladı
11:00 - Ünlü gelin adayı Hanife Gürdal’dan söz ettiren mini etekli paylaşım!
10:00 - Yazıcıoğlu davasında ilk mahkumiyet eski Emniyet Amiri Dursun Özmen’e
09:30 - Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elazığ’da Konut Teslim Töreni’ne katıldı
08:00 - 26 Ocak 2021 Salı Türkiye günlük Fındık fiyatları, Fındık bugüne nasıl başladı
07:30 - 28 Ocak Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi
07:00 - Çukur dizisi’nde Yaprak dökümü! yeni bir ayrılık!..
22:26 - Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu Unutulmadı! Sarıyer’de sevenleri tarafından anıldı
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Ankara Bölge Başkanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü DEAŞ’ın Ankara’da sansasyonel eylem hazırlığı içerisinde olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.
İhbarı değerlendiren ekipler, Suriye’nin Deyrizor bölgesinde terör örgütü DEAŞ saflarında sivillere yönelik katliamlar gerçekleştirdikleri tespit edilen Suriye uyruklu M.E.H ve M.H‘yi teknik ve fiziki takibe aldı.
Şüphelilerin, Yenimahalle ilçesindeki Karşıyaka Mezarlığı’nın yanında bulunan metruk binada kaldığını belirleyen ekipler, söz konusu adresi izlemeye başladı. Takip edildiklerini fark eden şüpheliler, yer değiştirip aynı ilçede bulunan Yakacık Mahallesi Hurdacılar Sitesi’nde bir konteynerde kalmaya başladı. İzlerini kaybettirdiklerini düşünen zanlıların, bir süre sonra Suriye’deki çatışma bölgesinden örgüt mensuplarıyla irtibata geçtikleri belirlendi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı, MİT ve Jandarma ekiplerinin ortak operasyonuyla şüpheliler M.E.H ve M.H. saklandıkları konteynerde gözaltına alındı.
Adreste yapılan aramada, örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.
Suriye’nin Deyrizor bölgesinde çok sayıda silahlı eyleme katıldığı belirlenen şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda soruşturmanın genişletileceği ve örgütün Türkiye’deki hücre yapılanmalarına yönelik operasyonların devam edeceği kaydedildi.